Погледни внатре

ЕКСПЕРИМЕНТОТ ВИСТИНСКА ЉУБОВ

490 ден.

Категории:

Не се плашете од љубовта,
прифатете ја и таа ќе ве направи среќни.

Фелисити „Физи“ Чен е целосно збунета откако добива понуда да напише сценарио за ТВ шоу.

Секако, таа има неверојатна кариера како обожава на писателка со многу љубовни бестселери, но Физи не го живее животот според нејзините романи. Таа никогаш во животот не била заљубена.
Страст?
Да, дефинитивно.
Но, сега се наоѓа во ситуација која не може да си ја објасни, зошто чувствува несвестица кога тој е блиску до неа и тоа дека не може да престане да размислува за него? Таа цел живот им помагала на своите читатели околу љубовните дилеми, но сега се чувствува дека сето тоа било лага.

Конор Принц, режисер на документарни филмови и самохран татко. Кога од неговиот шеф добива наредба да создаде реално ТВ шоу, тој е надвор од неговиот елемент. Очајни да го најдат решението за што поромантично шоу, сè уште збунетата Физи му нуди на Конор совршено решение.
ТВ шоу „Експериментот вистинска љубов“ цел свет да биде сведок како кралицата на романтичните бестселери лудо се вљубува во некого.
Но, таа би се согласила само ако се исполнат нејзините барања.

Кога светлата ќе се запалат и сите погледи
ќе бидат вперени во неа, излегува дека Физи
својата љубов ќе ја најде зад камерите