Погледни внатре

Совршени заедно

450 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Карли Филипс ви посакува добредојде во Серендипити, каде што љубовта, судбината и среќата се испреплетуваат … за љубителите на романите на Бела Андре, Рејчел Гибсон, Џули Џејмс и Џил Шалвис авторката создава еден посебен град и незаборавни животни стории на нејзините ликови.

Уморна од тоа да ја гледаат како добро ситуирана ќерка, секогаш игнорирана од страна на нејзините родители поради нејзината проблематична сестра близначка и незаинтересирана да биде трофеј-сопруга на нејзиниот вереник, Никола Фарнсворт бега од својата свадба. Посакува да биде сама.

И каде подобро да ја пронајде својата судбина ако не во малото, тивко гратче Серендипити?

Местото каде што ќе се сретне со еден човек кој ќе направи нејзиното срце да чука побрзо, ќе и даде храброст да го открие нејзиниот живот – иако тој самиот не е свесен за неговата помош.

Секој заслужува уште една шанса?

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-854-1

Автор

Карли Филипс

Издавач

Култура