Погледни внатре

Ако заспијам, разбуди ме

200 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Среќата, љубовта, болката, тагата се иницијатори за МАРИЈА КОЛЕВА НЕШИЌ пишувањето на оваа книга, која е лесночитлива и многу јасна приказна за животот што сите ние секојдневно го живееме. Кратки и малку подолги мотивациски раскази за тебе, за мене, за сите. Нема ликови и настани, има емоции и сеќавања, некои од нив се доживеани, а некои измислени. Некако длабоко во себе книгата е заслуга на мојата баба и на мојот дедо, врската што постоеше помеѓу нив во нашиот свет се вика љубов, тие како едно за мене претставуваат љубов, разбирање и спокојство. Книгата е за сите луѓе што ми помогнаа да го запознаам светот.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-956-2

Автор

Марија Колева Нешиќ

Издавач

Култура