Задна корица
Погледни внатре

21 ДЕН ДЕТОКСИКАЦИЈА НА УМОТ предизвик од Жана Полиаков

450 ден.

Има залиха

На оваа книга се применува скалест попуст во рамките на традиционалниот ноемвриски саем на „Култура“ во периодот 17-28 ноември 2021 г. Во кошничката можеш да комбинираш различни книги што подлежат на скалест попуст. Колку повеќе книги купуваш, толку повеќе пари заштедуваш! Во табелата е прикажано колку би те чинела книгата ако купиш еден или повеќе примероци од неа или во комбинација со други книги што подлежат на скалест попуст.

Квантитет Попуст Намалена цена
1 10% 405 ден.
2 20% 360 ден.
3 30% 315 ден.
4 40% 270 ден.
5 + 50% 225 ден.

Саемски скалест попуст

think good,
look good,
do good,
live good

Жана Полиаков и пријателите
Славица Скваер, Драгана Јовановиќ, Ана Жикиќ,
Драганa Пјаниќ, Сања Периќ, Милан Бојиќ,
Игор Огњановиќ, Вања Бокун Поповиќ,
Милица Јевтиќ, Синиша Убовиќ
и Ричард Стреитфелдер
ви помагаат да ги насочите вашите мисли и
да го живеете животот кој го заслужувате!

ISBN

9786082600060

Година на издавање

2019

Формат

14×20

Автор

Жана Полиаков

Издавач

Култура