Оставете порака!

Доколку имате какво било прашање, сугестија или коментар, можете да ни пратите порака, а ние ќе Ви одговориме во наjскоро можно време.  Контакт

  Книжарница Култура
  ул. „Македонија“ бр. 33
  1000 Скопје, Северна Македонија
  info@kultura.com.mk
  +389 2 3296 763

  Работно време
  Пон. – Пет. 09:00 — 20:00
  Саб. 09:00 — 16:00
  Дирекција
  ул. „Никола Кљусев“ бр. 6
  1000 Скопје, Северна Македонија
  info@kultura.com.mk
  +389 2 3111 332

  Работно време
  Пон. – Пет. 08:00 — 16:00