Back Cover
Види повеќе

Поважно од животот

450 ден.

In stock

Категорија: , , ,

Џорџина, навистина, се потруди да се трансформира во жена каква што посакува Хју Вилијамс. На триесет и две години, таа има совршена кариера во маркетинг секторот и совршено тело, но не јаде крофни. Во врска е и со совршен маж, кој ја остави својата сопруга.
Животот ѝ наликува на бајка, што може повеќе да посака една жена?
Но, Џорџи никогаш не планираше да забремени…
Сега таа е една од оние жени кои бараат крофни низ канцелариските канти за ѓубре… плаче додека чита книги за бебиња… и животот ѝ се врти околу тоа како се чувствува, а не како изгледа. Но, како што одминува бременоста, Хју сѐ повеќе се одалечува. Малото суштество кое расте во неа, ги става во искушение.
Џорџи, конечно, ќе знае што навистина значи да се сака некој безусловно, вклучувајќи се и самата себе.

Формат

13,5 х 20 см.

ISBN

978-608-262-009-1

Странци

452

Година на издавање

2019

Автор

Адел Паркс

Издавач

Култура