Биографија

Фотографија од авторот

Адел Паркс

Адел Паркс е британска авторка со продадени над 3 милиони копии само во Обединетото Кралство, и преведени дела на 26 светски јазици. Само „Мажи“ го достигна рекордот од 4 милиони продадени копии. Но, тоа не е сѐ, секој од нејзините 15 наслови е бестселер во Обединетото Кралство.
www.adeleparks.com