Погледни внатре

Сè уште мислам на тебе

450 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Дали искреноста е секогаш најдобра опција?
Сè уште мислам на тебе е роман полн со приказни за стари пријателства, нова љубов,страста која ја носи со себе и сомнеж дали искреноста е секогаш најдобра опција.
Таш и Рич се луди еден по друг. Заплеткани во нивната љубовна бајка и возбудени за иднината, тие ја планираат нивната венчавка на француските алпи.
Рич се среќава со своите стари прија тели од факултет, а таш е возбудена бидејќи ќе ги запознае луѓето со кои се дружел и со кои созревал.
Но, таш ќе добие повеќе информации отколку што очекуваше, ќе дознае тајни од минатото на Рич…
Дали таа сè уште може да ја планира својата убава иднина со Рич штом ќе го дознае неговото валкано минато?

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-973-9

Автор

Адел Паркс

Издавач

Култура