Погледни внатре

Дваесет и четири часа

210 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Ова е приказна за луѓето кои по разочарувањето во љубовта им се посветиле на своите кариери, мислејќи дека за нив животот е завршен, но се излажале…

Новите љубови и пријателства како да ги чекале нив да ги подотворат вратите и да ги пуштат да влезат внатре, да им ги стоплат срцата и да им ги разгалат душите.

Ако ги следите судбините на: Бојана, Виктор, Марта, Петар, Ирена и Оливер, ќе се уверите дека животот секогаш дава втора шанса само треба да ја препознаете.