Погледни внатре

Последниот воз за Загреб

250 ден.

Има залиха

Еден вид дневник од впечаотци и уште повеќе размислувања. Сето тоа е предадено со еден ироничен и ведар тон и притоа ги поврзува семејната хроника и историјата. Затоа во редоследот на настаните не е нагласен временско-просторниот континуитет.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-982-1

Автор

Владимир Попов

Издавач

Култура