Биографија

Фотографија од авторот

Милијана Павловска

Милијана Павловска има напишано 15 романи, а до сега Култура стои зад 10 издадени наслови. Павловска целиот работен век го поминала во гимназијата „Никола Карев“ во Скопје како професор до 2000 година и како училишен педагог до пензионирањето во 2013 година. Милијана Павловска е добитник на Плакетата „Најчитан македонски автор“ за 2016 година во библиотечната мрежа на Градската библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје.

Книги од Милијана Павловска

ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Прочитај повеќе
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка