Погледни внатре

За тебе љубов моја

300 ден.

Има залиха

„Знам дека нема да ми простиш и дека многу ќе те растажи оваа моја одлука, особено начинот што сум го избрала за да се разделам од тебе. Но, верувај ми дека повеќе не можев да гледам колку труд вложуваш за да ме направиш среќна. Но, исушеното дрво не може да разлиста и да процвета. Затоа те молам продолжи со животот. За секоја одлука што ќе ја донесеш во животот ја имаш мојата поддршка. Знај, мил мој, дека би била најсреќна доколку создадеш семејство. Тоа е највредното нешто за што човек вреди да се бори. Последно збогум, Бисера.“

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-939-5

Автор

Милијана Павловска

Издавач

Култура