Биографија

Фотографија од авторот

Лиса Џул

Лиса Џул е интернационална авторка на седумнаесет романи, вклучувајќи го и „Семејството од горниот кат“, „Демнејќи те“ и „Те пронајдов“.
Нејзините романи се продадени во повеќе од 4,5 милиони копии низ земји во кои се зборува англискиот јазик, а нејзините дела се преведени на дваесет и пет јазици. Поврзете се со неа на... Твитер, Инстаграм и на Фејсбук.

Книги од Лиса Џул