Биографија

Фотографија од авторот

К.В.Гортнер

К. В. Гортнер има диплома по Културолошки студии за пишување дела со историски осврт од „New College“ во Калифорнија. Тој е меѓународно реномиран и најпродаваниот автор на „Марлен“, „Ватиканската принцеза“ „Госпоѓица Шанел“, „Заветот на кралицата“, „Исповедите на Катерина Медичи“ и „Последната кралица“, меѓу другите книги. За да дознаете повеќе за неговата работа и да закажете онлајн разговор со него, посетете ја неговата интернет-страница.
https://www.cwgortner.com/