Погледни внатре

Мојот живот, мојата судбина

350 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Желбата на Ана да се омажи за Војдан се оствари, иако знаеше дека тој не ја сака. Ана мислеше дека нејзината љубов ќе биде доволна за двајцата. Но желбите се едно, а стварноста е друго… Разочарана поднесува барање за развод и целосно им се посветува на децата.

Кога и тие ќе ја напуштат неа и овој свет, Ана губи волја за живот и се обидува да си го одземе животот.

Борбата за нов почеток е болна и долга. Во неа ѝ помага Војдан, нејзиниот поранешен сопруг.

Тогаш се случува нешто неочекувано…

ISBN

978-608-262-099-2

Автор

Милијана Павловска