Погледни внатре

Странецот во мојот дом

450 ден.

Има залиха

Категории: ,

Што би сториле ако откриете дека детето што го чувате сиот свој живот не е ваше?

Алисон е среќна и ужива во тоа. Таа има живот што отсекогаш го сакала, вклучувајќи го и среќниот дом со Џеф и нивната брилијантна, весела тинејџерка, Кетрин ‒ апсолутен центар на светот на Алисон. Потоа едно тропање на вратата ќе го прекрати нивниот среќен живот засекогаш.
Ќерката што ја донела дома не е нејзина.Кога имате сè за што сте сонувале, во еден момент можете и сè да изгубите.

Сосема убедливо, новиот современ роман на Адел Паркс, „Странецот во мојот дом“, ќе ги фасцинира нејзините обожаватели, заедно со читателите на Лиане Мориарти, Лиза Џувел и Шари Лапена.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-924-1

Автор

Адел Паркс

Издавач

Култура