Погледни внатре

Патот што го одбрав

300 ден.

Има залиха

Добитник на Романијада 2019 година е ракописот „ПАТОТ ШТО ГО ОДБРАВ“ на младата и талентирана Ангела Пенова

Роман за љубовта, за справувањето со модерните психолошки состојби и храброста отворено да се зборува за тоа.

Формат

13,5 х 20 см.

ISBN

978-608-262-044-2

Страници

260

Година на издавање

2019

Автор

Ангела Пенова

Издавач

Култура