Биографија

Фотографија од авторот

Дијана Чејмберлен

Дијана Чејмберлен е убедливо виртуоз за приказни исполнети со длабоки емоции. Проникливоста во човечките емоции ѝ ја овозможува токму нејзиното искуство како психотерапевт. Авторскиот опус изнесува околу 25 романи и сите се преведени на повеќе од 20 светски јазици.
http://dianechamberlain.com