Погледни внатре

ДВЕ СРЕДБИ НА ПОЛНА МЕСЕЧИНА

300 ден.

Сем беше нејзината прва љубов.
Нејзиното прво сè.
Вклучувајќи го и нејзиното
прво скршено срце.

 

За време на виорниот двонеделен одмор во странство, Сем и Тејт се заљубија еден во друг, само на начин како што тоа го прават оние што се заљубуваат за првпат: споделувајќи ги сите свои надежи, соништа и најдлабоки тајни. Сем беше првата и единствена личност на која Тејт го откри својот идентитет, таа беше одамна изгубената ќерка на една од најголемите светски филмски ѕвезди. Кога стана јасно дека нејзината доверба е изневерена, нејзиниот свет се распадна засекогаш.

 

Но, дали засекогаш?
Што ќе се случи по поминати
четиринаесет години и втората
средба помеѓу Сем и Тејт?