Погледни внатре

Се сакаме кога никој не гледа

240 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Нивната љубов е стара колку и приказната за неговото пронаоѓање.

Нивната приказна започна, но никогаш не заврши.

Единствената работа која Енџел сака да ја заборави во животот, постојано ѝ е во мислите. Таа го остава минатото таму каде што припаѓа, но потоа сфаќа дека минатото е нејзината иднина.

Кристијан е дете од домот, но денес позната музичка ѕвезда. А, таа нема слушнато ниту една негова песна. Сè до оној момент кога случајно се препознава низ стиховите што ги слуша на радио.

Неговиот обид да ја ослободи низ песни, го прават сè повеќе ранлив.

Дали Енџел ќе успее да ги пополни празнините што тој целиот свој живот ги носи?

ISBN

978-608-262-110-4

Година на издавање

2021

Автор

Ангела Пенова