Погледни внатре

ЕДЕН ДЕН СО ТЕБЕ

490 ден.

Категории: , ,

Еден ден, пет животи, но чии срца ќе бидат
скршени со завршувањето на ноќта?

Денот за сите започна вообичаено како и секој друг. Трес Вокер го испраќаше својот сакан сопруг Макс на работа, незнаејќи дека токму на тој ден ќе го роди нивното прво дете и целосно несвесна дека кога ќе се обиде да го пронајде Макс, тој нема да биде таму каде што требаше да биде.

Во исто време, и најдобриот пријател на Макс, Ноа Кларк, се збогуваше со неговата сопруга Ања, пред да замине на работа, несвесен дека наскоро ќе открие дека жената што ја обожаваше го лажела со години.

И најблиската пријателка на двата пара, неодамнешната вдовица, Ненси Џенкинс, се подготвуваше да се сретне со Еди, нејзината прва вистинска љубов од училишните денови. Дали Ненси ќе има шанса повторно да го запали стариот пламен или ќе избере да остане покрај Трес кога ù е најмногу потребна?

„Еден ден со тебе“, приказна за две
судбоносни збогувања, две неочекувани
средби и едно деноноќие што ќе смени сè.