Погледни внатре

Засекогаш

200 ден.

Има залиха

Категории: ,

„Засекогаш”, душев но патување кое раскажува колку човек може да потоне во болка, а регенеративната моќ на природата и мистеријата на жи вотот да бидат отелотворени во нај малите нешта во животот кои можат да го излекуваат, да му да дат надеж и да му го покажат на човека не говото место во светот.

Година на издавање

2011

ISBN

978-9989-32-666-0ZA

Страници

172

Автор

Сузана Тамаро

Издавач

Култура