Погледни внатре

Ќерката од соништата

343 ден.

Нема на залиха

„Чејмберлен пишува со натприродни способности… Судбина, пропаст, можности и надеж испреплетени во четиво кое ќе ве остави без здив и неверување“.
– Пам Џеноф, најпродаваниот автор на Њујорк тајмс и автор на „Вагонот со сираци“
„Дали една приказна може да биде толку непредвидлива и да допре до срцата на читателите?
Ако е напишана од рацете на Дијана Чејмберлен, да, може. „Ќерка од соништата“ ќе ги воодушеви читателите, ќе се соочат со неочекувани пресврти до последната страница .“
– Тереза Ен Фолер, една од најпродаваните авторки според Њујорк тајмс и авторка на „З: приказна за Зелда Фицџералд“
„Тајни, интриги, мистерија, љубов, прошка, и драма – сѐ е тука. И сѐ е толку интересно и возбудливо. Последниот роман на Чејмберлен бара од читателите да го искусат секој миг, едвај чекајќи го следниот пресврт, до самиот крај“.
– Лајбрери џурнал

Формат

13,5 х 20 см.

ISBN

978-608-262-047-3

Страници

486

Година на издавање

2019

Автор

Дијана Чејмберлен