Погледни внатре

Soulfood сензационален вовед во посреќен живот

450 ден.

Има залиха

Трагајте за хармонија внатре во себе,
тогаш сето она по кое трагате ќе најде пат до вас.

Можеме да имаме најдобри учители на светот.
Можеме да читаме феноменални инспиративни книги. Можеме да одиме на Тибет и да нè благословуваат свештеници на сите вероисповеди.
Но, кога конечно ќе сфатиме, тоа ќе биде само заради тоа што самите сме успеале. Никој не може да расте на место нас, ниту да учи наместо нас. Својот живот и својот пат ги одредуваме ние самите.

ISBN

978-608-262-061-9

Година на издавање

2020

Автор

Жана Полиаков

Издавач

Култура