Култура

Title: Јас пред тебе Author: Џоџо Мојес Genre: Драма / Љубовни Publisher: Култура Format: А5 Pages: 462 Љубовна приказна за новата ген

Прочитај Повеќе

Title: Исчистени души Author: Милена Лунеска Genre: Драма / Живот Publisher: Култура Format: А5 Pages: 162 Еден аманет кој под многу ч

Прочитај Повеќе

Title: Испревртени Author: Ема Чејс Genre: Љубовни / Роман Publisher: Култура Format: А5 Pages: 272 Постојат два вида на луѓе во свето

Прочитај Повеќе

Title: Сенките на дрвото од калинка Author: Тарик Али Genre: Историски / Живот Publisher: Култура Release Date: 2016 Format: мека Pages: 324 Т

Прочитај Повеќе

Title: Неспокоен национализам Author: Љубомир Д. Фрчкоски Genre: Политика Publisher: Култура Release Date: 2016 Format: мека Pages: 394 Конс

Прочитај Повеќе
Shadow

Препорачани од Култура

Вести

no image

Отворен е конкурсот „Романијада 2016″

0 Comment

Водени од желбата да се поттикне креативната мисла кај младите, а исто така да им дадеме шанса да се промовираат на младите домашни автор

Необичниот пат до успехот на Стив Бери

0 Comment

Тајната на една фамилија, безмилосен фанатик, и тајна гранка на американската влада — сите поврзани во една голема мистерија: Што ако се

no image

Одлична посетеност на Саемот на книга

0 Comment

Овогодинешниот Саем на книга (12.04-18.04) помина во одлично светло. Штандот на „Култура” беше еден од најпосетените штандови во текот на ц

Како читањето книги ви го подобрува животот?

0 Comment

Дигиталниот свет во кој живееме нè поттикнува да го избереме филмот пред книгата според која е направен, а вртоглаво динамичното

САЕМ НА КНИГА ОД 12 ДО 18 АПРИЛ ВО СКОПЈЕ

0 Comment

Најзначајната манифестација од областа на книжевната и издавачката дејност, 28-то издание на Саем на книгата, ќе се одржува од 12 до 18

Препораки

Ивана П. Читател

Најдобар избор на книги по најприфатливи цени. Ви благодарам Култура !

Александар М. Автор

Најдоброто место за промовирање на нашите дела! Сосема сум задоволен од повеќегодишната соработка со Култура.