Погледни внатре

НОВОГОДИШНАТА МИСТЕРИЈА НА ЏУЏИЊАТА

203 ден.

Категории:

„На крајот од долгиот работен ден во редакцијата на
‘Глувчеви вести’ заспав на мојата работна маса и…
Oдеднаш, се најдов во фабрика за играчки на Северниот Пол!
Жими илјада сиренца, ме чекаше
неверојатно изненадување!“