Задна корица
Погледни внатре

Стефан во магичниот град

150 ден.

Има залиха

Сè започна во еден свет
каде што приказните се реалност
каде што живеат принцови и принцези,
каде, ако не во Дизниленд!

ISBN

978-608-262-051-0

Година на издавање

2019

Автор

Александра Велинова

Издавач

Култура