Погледни внатре

Внимание глушец во морето

250 ден.

Има залиха

Сакате ли да знаете што правам на античкиот брод среде Атлантскиот Океан? Се чини дека сум потомок на познатиот истражувач Васко де Гама и затоа бев поканет да го доживеам неговото патување на море. Ах, каква неверојатна авантура!

Формат

14,2 х 18,5

ISBN

978-608-262-018-3

Страници

128

Година на издавање

2019

Автор

Џеронимо Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Џеронимо Стилтон