Погледни внатре

МИСИЈА: ОБНОВИ ГО ГРАДОТ!

290 ден.

Категории:

НЕВЕРОЈАТНА АВАНТУРА
ВО КОЈА ЗАЕДНО СО ЏЕРОНИМО СТИЛТОН
ЌЕ СМИСЛУВАТЕ ИДЕИ И ЌЕ ПРОНАОЃАТЕ
НАЈРАЗЛИЧНИ РЕШЕНИЈА КАКО ПОЛЕСНО
ДА ФУНКЦИОНИРА ГРАДОТ
ВО КОЈШТО ЖИВЕЕТЕ!