Погледни внатре

Временската енигма (Експеримент 51-II дел)

390 ден.

Има залиха

5:18-19
А кога Јаред имаше сто шеесет и две години, му се роди Енох. Откако му се роди Енох, Јаред поживеа уште осумстотини години.

5:21-25
Енох одеше со вистинскиот Бог уште триста години. За тоа време му се родија и други синови и ќерки. Така, Енох живееше вкупно триста шеесет и пет години. И за сето тоа време Енох одеше со вистинскиот Бог. Потоа го снема, бидејќи Бог го зеде со Него.

Формат

13,5 х 20 см.

ISBN

978-608-262-022-05:

Страници

428

Година на издавање

2019

Автор

Методија Диневски

Издавач

Култура