Задна корица
Погледни внатре

Експеримент 51

300 ден.

Има залиха

Научно фантастична приказна која ќе Ве остави без здив. Роман чие дејство се одвива низ две временски линии, каде судбината на Земјата е на коцка.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-834-3

Страници

315

Автор

Методија Диневски

Издавач

Култура