Биографија

Фотографија од авторот

Ден Браун

Ден Браун е американски писател на трилери, најпознат по бестселерот Кодот на Да Винчи. Во 2005 година, Тајм магазин го прогласува за еден од 100-те највлијателни луѓе во светот. Романите на Браун се динамични приказни сместени во период од 24 часа, кои обработуваат споредбени теми како криптографија, симболи, кодови и теории на заговор. Неговите книги се преведени на повеќе од 56 јазици и продадени над 200 милиони копии низ светот.

http://danbrown.com

Книги од Ден Браун

ФИКСЕН ПОПУСТ
ФИКСЕН ПОПУСТ
ФИКСЕН ПОПУСТ
ФИКСЕН ПОПУСТ