Back Cover
Види повеќе

Дневникот на хулиганот

350 ден. 298 ден.

In stock

Категории:

Среќата се заслужува, како и љубовта. И потоа се враќаат: секоја љубов и секоја среќа се враќа назад – во добрината или во злото, во некој нареден љубовник, во некој следен свет кој треба да се гради, а не можеш да го градиш светот од ништо. Кога почнуваш една приказна, во неа влегуваш со сите свои приказни, со добрите и лошите мигови од тие приказни, со сето она кое те направило или не те направило човек. Луѓето се, сепак, производи во настанување сиот свој живот.

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-726-1

Автор

Сашо Димоски

Издавач

Култура