Задна корица
Погледни внатре

Заспаните убавици

350 ден.

Има залиха

На оваа книга се применува скалест попуст во рамките на традиционалниот ноемвриски саем на „Култура“ во периодот 17-28 ноември 2021 г. Во кошничката можеш да комбинираш различни книги што подлежат на скалест попуст. Колку повеќе книги купуваш, толку повеќе пари заштедуваш! Во табелата е прикажано колку би те чинела книгата ако купиш еден или повеќе примероци од неа или во комбинација со други книги што подлежат на скалест попуст.

Квантитет Попуст Намалена цена
1 10% 315 ден.
2 20% 280 ден.
3 30% 245 ден.
4 40% 210 ден.
5 + 50% 175 ден.

Саемски скалест попуст

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-918-0

Автор

Сашо Димоски

Издавач

Култура