Погледни внатре

Тело одречено од пливање

150 ден.

Има залиха

Категории:

Дебитантска поетска збирка наградена со „Антологија на болката“ на 54. Рацинови средби.

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-907-4

Автор

Митко Апостолов

Издавач

Култура