Back Cover
Види повеќе

Мистерија во Париз

350 ден.

In stock

Категорија: ,

Каква тајна е скриена зад кражбата на модната колекција на Жили Шифон? Одморот на Сестринството „Теа“ во Париз се претвора во мистерија што чека на ваше решение. Неверојатна потрага по крадецот во сенката на Ајфеловата кула!

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-958-6

Автор

Теа Стилтон

Издавач

Култура

Серијал

Теа Стилтон