Погледни внатре

ЗАТОА ШТО ЖИВОТОТ Е УБАВ

175 ден.

Категории:

„…Сакај го животот и слави го животот, ЧИТАТЕЛУ драг, биди среќен и насмеан, верувај во себе, верувај во победите, верувај во подобра иднина, колку и да боли понекогаш тоа. Помагај и прави добри дела за другите за да оставиш вечна трага и убави спомени од твоето постоење на овој свет. Живеј го сопствениот живот, живеј го моментот, чувај ги спомените, животот е само твој и ничиј друг. Не дозволувај никому да ти ја уништи вербата во животот и никогаш не заборавај дека сè се случува со причина. Животот е сплет составен од разновидни случувања, од среќни и несреќни настани, но вреди да го живееш ЗАТОА ШТО ЖИВОТОТ Е УБАВ…“-Наташа Стоилкова