Погледни внатре

Разновидни мисли

300 ден.

Има залиха

„…Во оваа книга ги споделувам со вас есеите со книжевни, јазични и актуелни современи теми за да ви помогнам барем малку при пишувањето на ваши авторски есеи, но и да ги збогатам вашите знаења со разновидни мисли и основни податоци од книжевноста, јазикот и современоста што нè опкружува…“
Наташа Стоилкова

Формат

13,5 х 20 см.

ISBN

978-608-262-024-4

Страници

128

Година на издавање

2019

Автор

Наташа Стоилкова

Издавач

Култура