Задна корица
Погледни внатре

Научно толкување: устав на Република Македонија

1.200 ден.

Има залиха

Категории: ,
Година на издавање

2015

ISBN

978-9989-32-737-7

Страници

502

Автор

Светомир Шкариќ

Издавач

Култура