Погледни внатре

Понуда што не можеш да ја одбиеш

420 ден.

Нема на залиха

Како една седумнаесетгодишна девојка ќе се справи со понуда која ѝ е дадена од мајката на нејзиното момче, со единствен услов да раскине со него?

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-952-4

Автор

Џил Мансел

Издавач

Култура