Погледни внатре

Јас и гревот

300 ден.

Има залиха

Категории:

Збирка поезија во која ни се пренесени инсерти од пребогатото магично перо на авторката. Со своите песни таа не ве остава рамнодушни и ве соголува до самата кожа.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-835-0

Автор

Христина Андреевска Кокиш

Издавач

Култура