Погледни внатре

Големата авантура во Њујорк

350 ден.

Има залиха

Сестринството „Теа“ патуваат во Њујорк и повторно ќе доживеат одлична гливчешка авантура. Во блескавата метропола ќе запознаат многу нови пријатели а Ники дури и ќе учествува на големиот Њујоршки маратон. Но, ги чека нов случај: кој е мистериозниот Феникс што го загрозува семејството на Памела?

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-959-3

Автор

Теа Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Теа Стилтон