Биографија

Фотографија од авторот

Дејан Карапеев

Најпознатиот македонски шеф со кујна на море!
Веќе 7 години работи на една од најлуксузните јахти (се наоѓа во топ 6 што пловат по хрватските острови), а годинава, токму поради неговата маестралност во кујна, го добиле и признанието за најдобра храна на Јадранот.