Телефон: +389 2 3296 - 763

Секоја среда во Култура големи попусти на одредени наслови!

Оваа среда, дури седум наслови по специјали цени, во книжарница и во нашата виртуелна книжарница. 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X