a-zasekogash

ИСБН: 978-9989-32-666-0ZA

Засекогаш

Автор:

190 ден

Издавач : Култура
Година : 2011
Формат : мека
Страници : 172


„Засекогаш”, душев но патување кое раскажува колку човек може да потоне во болка, а регенеративната моќ на природата и мистеријата на жи вотот да бидат отелотворени во нај малите нешта во животот кои можат да го излекуваат, да му да дат надеж и да му го покажат на човека не говото место во светот.

In stock

Compare
SKU: 978-9989-32-666-0ZA Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Засекогаш”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *