Back Cover
Види повеќе

Жена во сино

420 ден.

In stock

Категории:

Линдзи и Кери Ен се сестри кои како мали биле разделени и сместени во различни семејства на посвојување… Години подоцна тие повторно се сретнуваат каде што ќе треба да ги надминат сопствените разлики за повторно да се зближат.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-845-9

Странци

430

Автор

Ејлин Гоуџ

Издавач

Култура