Задна корица
Погледни внатре

Жена во сино

420 ден.

Нема на залиха

Категории:

Линдзи и Кери Ен се сестри кои како мали биле разделени и сместени во различни семејства на посвојување… Години подоцна тие повторно се сретнуваат каде што ќе треба да ги надминат сопствените разлики за повторно да се зближат.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-845-9

Страници

430

Автор

Ејлин Гоуџ

Издавач

Култура