Погледни внатре

Засекогаш, Лара Џин

390 ден.

Има залиха

Кога срцето и умот ти војуваат, кого треба да послушаш?

Лара Џин ја живее најдобрата година од својот живот. Вљубена е до уши во своето момче, Питер. Татко ѝ конечно ќе се ожени со нивната сосетка, г-ца Ротчајлд, а сестра ѝ Марго ќе се врати дома за летниот распуст и за венчавката. Но, нешто ќе се промени.
Додека Лара Џин се забавува и ужива во планирањето на свадбата на татко ѝ, не може да ги игнорира големите животни промени што мора да ги направи. А најважно од сè, каде ќе оди на факултет и што ќе значи тоа за нејзината врска со Питер?

Сега Лара Џин е таа која ќе матурира и ќе оди на факултет, ќе го остави своето семејство зад себе, а можеби и своето момче.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-953-1

Автор

Џени Хан

Издавач

Култура

Серијали

Приказната за Лара Џин