Погледни внатре

Вработување и отпуштање

100 ден.

Има залиха

Категории: ,

Се прашувате како најуспешните лидери од целиот свет успеале да се соочат со своите најтешки предизвици? Сега можете да откриете благодарение на Научени лекции. Со својата концизност и привлечност,секоја книга од овој нов циклус содржи од дванаесет до четиринаесет есеи, напишани од врвни лидери од областа на бизнисот, јавниот сектор и академијата, поврзани со најтешките прашања со кои тие се соочиле. Како основно средство за секој зафатен менаџер, Научени лекции овозможува брз пристап до мудроста и значењето на најталентираните лидери во светот.

Година на издавање

2008

ISBN

978-9989-32-559-6

Странци

79

Автор

Совет од врвни светски бизнис лидери

Издавач

Култура