Погледни внатре

Во име на Гучи

450 ден.

Има залиха

Во име на Гучи е книга која за кратко време се искачи високо на топ листите на најдобро раскажаните љубовни приказни. Во име на Гучи е епска приказна за љубовта и загубата, предавството и лојалноста и за периодот од шеесет години на успешно водениот бизнис на Гучи.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-844-2

Страници

322

Автор

Патриција Гучи